Verwijzers

We zien vaak dat mensen geïsoleerd raken door hun verslaving. Naast het isolement op sociaal gebied gaat vaak ook de connectie met zichzelf en de natuurlijke omgeving verloren. Onze verslavingszorg is erop gericht om deze verbondenheid weer te herstellen. Reconext werkt met vernieuwende en bewezen effectieve methoden, waarin leren uit ervaring in een natuurlijke omgeving centraal staat. De behandeling vindt dan ook vaker buitenshuis plaats en niet alleen binnen in ons pand. Zo leveren wij unieke verslavingszorg voor een betere en duurzame kwaliteit van leven.

Reconext GGZ biedt verslavingszorg voor volwassenen (SGGZ). Daarnaast specialiseren wij ons in het behandelen van aanverwante problematiek. Onze verslavingszorg baseert zich op nieuwe en erkende methodes en wordt begeleid door professionals. In ons programma bieden we een driedaagse behandeling en een vijfdaagse behandeling met een combinatie van groeps- en individuele gesprekken en een uitsluitend individuele behandeling met enkele consulten per week.

Waarom Reconext GGZ?

  • unieke werkwijze
  • gericht op doen en ervaren
  • eigen behoeften staan centraal
  • korte wachttijden
  • kleinschalige behandelsetting
  • aandacht voor naasten
  • vergoed door zorgverzekering

Om een behandeling bij Reconext GGZ te kunnen volgen zijn er een aantal voorwaarden.

Vergoeding door zorgverzekering

Bij Reconext vinden we dat iedereen recht heeft op een behandeling. Onze zorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering. De cliënt betaalt alleen het wettelijke eigen risico. Soms vergoedt een zorgverzekering echter niet alle kosten. Wij vragen géén eigen bijdrage voor onze behandeling. Zo blijft onze verslavingszorg voor iedereen toegankelijk.

Onze behandelingen worden vergoed door uw zorgverzekeraar

Bij Reconext vinden we dat iedereen recht heeft op een behandeling. Onze zorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Je betaalt dus alleen je wettelijke eigen risico. Soms vergoedt een zorgverzekering echter niet alle kosten. Maak je geen zorgen: wij vragen géén eigen bijdrage voor onze behandeling, dus jij wordt nooit belast met deze kosten. Zo blijft onze verslavingszorg voor iedereen toegankelijk.
Direct aanmelden

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wil je je aanmelden voor een behandeling bij ons? Vul dan het aanmeldformulier in. Voor je overige vragen kun je ons bellen, of hier een bericht achterlaten.