Over ons

Verder in herstel

Bij Reconext GGZ bieden we kwalitatief hoogstaande zorg om jou de best mogelijke ondersteuning te bieden. We hebben een unieke werkwijze, waarmee we effectieve en innovatieve methoden combineren in jouw behandelproces. Zo bieden wij een gezonde basis voor herstel van je verslaving.

Kwaliteit en vergoeding

Bij Reconext GGZ vinden we het belangrijk om onze kwaliteit te waarborgen. Onze behandeling voldoet aan kwaliteitseisen van de Nederlandse wet- en regelgeving. Daardoor wordt onze behandeling volledig vergoed door de Nederlandse zorgverzekeraars. Je betaalt dus alleen je wettelijk eigen risico. We vragen verder geen eigen bijdrage. Wij volgen de richtlijnen van meetbare kwaliteitsnormen en standaarden in de GGZ. Zo peilen wij ook altijd de tevredenheid van onze cliënten. Onderzoek en innovatie spelen daarnaast een belangrijke rol. Deze inzichten passen wij toe in onze behandeling.

Onze methode

Onze behandeling en methoden zijn breed ingericht om jou te ondersteunen. We richten ons niet alleen op je verslaving, maar juist ook op de onderliggende problematiek. Dit doen we op basis van gelijkwaardigheid en openheid. In onze missie en visie staat leren door ervaring centraal. Op een natuurlijke wijze proberen wij de connectie met jezelf en je omgeving te doen herleven. Hiervoor maken wij dan ook vaak gebruik van wat de natuur ons biedt. Met een gecombineerde aanpak en onze gepassioneerde professionals staan we klaar om jou te begeleiden.

Ons team

Bij Reconext GGZ werken we met een multidisciplinair team. Al onze therapeuten zijn gekwalificeerd en hebben de nodige ervaring. Wij stimuleren een positieve werksfeer die wordt weerspiegeld in onze behandeling. Een respectvolle en gelijkwaardige benadering staat hierin voorop. Zo werken wij samen om een veilig basis voor jouw herstel te vormen.

Kwaliteitsstatuut

Organisaties in de GGZ maken de kwaliteit van de zorg inzichtelijk. Hiervoor is een model kwaliteitsstatuut ontwikkeld. Als zorgaanbieder in de GGZ is deze dan ook verplicht. In dit statuut wordt gewaarborgd dat de juiste hulp op de juiste plaats en door de juiste professional wordt geleverd. Dit schept een netwerk van professionaliteit en kwaliteit. Reconext beschikt over een goedgekeurd kwaliteitsstatuut.

Klachtenregeling

Wij willen je behandeling zo goed mogelijk laten verlopen. Het kan echter voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent. In dat geval kun je onze klachtenregeling raadplegen. Indien je klacht toch niet naar tevredenheid wordt opgelost, kun je terecht bij de Geschillencommissie Zorg.

Onze behandelingen worden vergoed door uw zorgverzekeraar

Bij Reconext vinden we dat iedereen recht heeft op een behandeling. Onze zorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Je betaalt dus alleen je wettelijke eigen risico. Soms vergoedt een zorgverzekering echter niet alle kosten. Maak je geen zorgen: wij vragen géén eigen bijdrage voor onze behandeling, dus jij wordt nooit belast met deze kosten. Zo blijft onze verslavingszorg voor iedereen toegankelijk.
Direct aanmelden

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wil je je aanmelden voor een behandeling bij ons? Vul dan het aanmeldformulier in. Voor je overige vragen kun je ons bellen, of hier een bericht achterlaten.